3 tips om je favoriete muziek weer in huis te halen

Voor veel van onze lezers behoort muziek tot de dagelijkse kost en dat is maar goed ook. Maar toch hebben veel mensen weinig tot niks met muziek gedaan in hun woonkamer, terwijl je er toch elke dag, al dan niet avond, vertoeft.

Daarom hieronder 4 simpele maar coole tips waarmee jij je passie weer in huis kunt halen!

LP’s

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Letterlijk en figuurlijk een klassieker aan de muur hangen. Veel mensen hebben nog een hoop oude LP’s op zolder liggen die hoogstwaarschijnlijk stof aan het happen zijn.

Ook zonder platenspeler kun je je oude LP’s een nieuwe leven in blazen door ze simpelweg een mooi plekje aan de muur te geven. Het geeft je interieur meteen een muzikale uitstraling en het is goedkoop!

Instrumenten

displayed-guitar-645x903 (1)

Iedereen die gitaar of piano speelt heeft ongetwijfeld een speciaal plekje voor zijn of haar instrument gekozen.

Voor veel mensen is dit hun eigen kamer of een speciale muziekkamer, maar met een beetje creativiteit kun je een leuk ‘muziek hoekje’ bouwen in je woonkamer door bijvoorbeeld je gitaar op een standaard te plaatsen en wat muziekboeken ernaast te leggen. (zie voorbeeld)

Portretten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tot slot nog een tip waar je misschien niet meteen aan zou denken, maar die toch wel leuk is als je een beetje een muziek fanaat bent zoals wij ;-)

Tegenwoordig kun je voor relatief weinig geld een portret laten drukken op bijvoorbeeld canvas of aluminium platen en die aan de muur hangen. Als je nou groot fan bent van bijvoorbeeld Jimi Hendrix (wie is dat nou niet…)  of Boudewijn de Groot kun je ze heel makkelijk een mooi plekje aan de muur geven!

Speak Your Mind

*