Mysteryland 2012

Zaterdag 25 augustus zal Haarlemmermeer in het teken staan van Mysteryland. Mysteryland met haar alombekende slogan ‘Yesterday is history, Today is a gift. Tomorrow is Mystery’ is een dance evementen dat sinds 1993 in Nederland wordt georganiseerd.

Wat begon als een kleinschalig evenement is ondertussen uitgegroeid tot een van de bekendste Nederlandse evenementen. In de eerste instantie werd er alleen maar dance muziek gedraaid maar tegenwoordig zijn er diverse genres terug te vinden zoals: house, dirtyhouse, hardstyle, techno, dance, trance, urban, hip- hop en electro.

Veel bezoekers kijken jaarlijks reikhalzend uit naar de bekendmaking van het programma en vaak zijn de entrance tickets binnen no time uitverkocht. Onlangs heeft festivalorganisator ID&T de line up van dit jaar bekend gemaakt. Deze zal bestaan uit o.a. Avicii, Fedde Le Grand, Calvin Harris en Martin Solveig.

Naast bovenstaande artiesten zullen ook Hardwell, The Party Squad, Headhunterz, A- Track en Tiga aanwezig zijn. Mystery Land vindt plaats op 25 augustus op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer en beschikt in totaal over 19 podia. De voorverkoop van Mystery Land start zaterdag 28 april om 10:00.

Speak Your Mind

*