De muziekindustrie groeit met de dag, met het uur, met de minuut, met de seconde.

En dat is niet gek, gezien het enorme amount aan talent in zowel binnen en buitenland. Het talent dat we vaak voorbij zien schitteren in de populaire talentenshows op televisie. Sommige die het het meest verdienen, behalen de liveshows net niet. En dat soort talent hoort echt niet weggegooid te worden!

 

Low Roof is daarbij het perfecte startpunt om de meest nieuwe (en oude) artiesten te promoten. De enorme stijging van het aantal artiesten groeit alsof er geen einde aan lijkt te komen. En dat is alleen maar goed voor de muziekliefhebbers. Rappers, singer songwriters, rocksterren, bandjes, girlbands en noem het maar op. Elk genre is te vinden op Low Roof, van Nederlandse hiphop tot Dubstep uit Noorwegen en Amerikaanse country tot Belgische Opera.

 

Op Low Roof kun je naast het vinden van al deze artiesten ook de laatste trends in de muziekindustrie volgen, de laatste releases van de meest populaire artiesten, de album release feestjes en de meest spraakmakende collaborations van artiesten. Duets tussen zangers en imago wisselingen van de rocksterren, het is het er allemaal te vinden.

 

Als member kun je een account aanmaken waarbij je zelf je playlist kunt samenstellen en per maand een air-time hebt van 24 uur, waarbij je gratis muziek mag streamen. De nieuwste releases kosten echter wel wat credits, maar dat moet de pret zeker niet drukken!

 

Low Roof is het platform dat de muziekliefhebbers een boost zal geven, waar de industrie dus zeker trots op mag zijn.

Speak Your Mind

*