Afrojack in hoog tempo op weg naar top DJ lijsten

Nick van der Wall, beter bekend als DJ Afrojack, is op dit moment een van de hotste DJ’s ter wereld en heeft alles in zich om in de toekomst de beste DJ ter wereld te worden. Afrojack heeft al een aantal jaren een grote naam in de Nederlandse club scene maar ook in het buitenland lijkt hij nu helemaal te zijn doorgebroken.

Afrojack heeft in Nederland verschillende succesvolle nummers uitgebracht, waaronder In Your Face in 2006, Drop Down (Do my dance) in 2008 en Give me Everything in 2011. De laatste single betekende de definitieve internationale doorbraak voor Afrojack, de single stond in een aantal verschillende landen op 1, waaronder de Verenigde Staten en Engeland.

Afrojack is de laatste tijd steeds vaker in het nieuws te vinden, zo won hij in februari een Grammy voor een remix van Madonna’s revolver die hij in een samenwerking met David Guetta had gemaakt. Afrojack won bovendien twee International Dance Music Awards en een Ibiza DJ Award.

Daarnaast steeg hij in de top 100 DJ’s van DJ Mag van plaats 19 naar plaats 7. Het is pas het tweede jaar dat Afrojack voorkomt in de lijst en hij lijkt snel op weg naar de top. Ook werd een paar weken geleden bekend dat hij een eigen programma krijgt op Radio 538. Het programma Jacked zal wekelijks op vrijdag- en zaterdagnacht te horen zijn op de radiozender.

Afrojack komt echter niet alleen om zijn muzikale talent in het nieuws, ook de roddelbladen hebben het de laatste tijd geregeld over Afrojack. Afrojack had eerder dit jaar een relatie met Gouden Kooi deelneemster Amanda Balk, maar die relatie hield geen stand. Hoewel Balk zwanger was van Afrojack, gingen de twee toch uit elkaar. De baby wordt in maart van het volgende jaar verwacht.

Ondanks de breuk lijkt het op liefdesgebied weer beter te gaan met Afrojack. Er zijn hardnekkige geruchten dat de DJ op dit moment een relatie heeft met Paris Hilton. Hilton gaf een aantal maanden geleden al aan dat ze graag met Afrojack wilde samenwerken voor haar nieuwe album.

De twee lijken nu een relatie te hebben en Paris Hilton is veelvuldig gezien bij optredens van de Nederlandse DJ. Toch is er officieel nog niets bekend, maar het lijkt er sterk op dat de twee geen moment zonder elkaar kunnen. Afrojack zelf ontkent echter dat ze op dit moment een stelletje zouden zijn.